fredag den 14. november 2008

Hvad siger medierne om Arto

Hvad siger medierne om Arto
-Pædofile
-Sex
-Kontakter
-Afhængighed
-Mobning
-Trusler
Når vi læser div. Avisartikler og indlæg på nettet, støder vi gentagne gange på disse emner. Når der skrives om pædofile ser det ud til at journalisterne ikke altid er opmærksomme på at tjekke sagen fra begge sider, er det økonomien og en deadline som er grunden, eller bare værdien af nyheden som den første der er ude med den!

Dette gør sig også gældende med sex blandt de unge, hvordan der skrives i profilen, og hvordan det så efterfølgende læses af offentligheden/journalister (bibi sluger).

De unges behov for at blive bekræftet og holde kontakten ved lige med deres venner, bliver tit debatteret i medierne, de unge bliver beskyldt for at blive afhængige af det, og bare sidder foran deres pc hele dagen. Her kommer forskellen på de gamle og unge, traditioner i forandring, ind i billedet.( Her ligger der en udfordring for fremtidens pædagoger, at kunne forstå betydningen for de unges brug af det virtuelle rum)

Mobning og trusler er et tema som desværre også dukker op i medierne. Her er der flere hændelser som viser hvordan dette medie også kan have en negativ bagside, blandt andet sagen fra Hellebækskolen hvor flere elever svinede deres hadelærer til og beskyldte en anden, for pædofili, dette skete på Arto.
Der ses en stigning på flere børnelinier, en stigning af henvendelser fra unge, som følelser sig mobbet og truet af andre fra skolen, igen på Arto.

Ingen kommentarer: